Ons team
 
 • Verantwoordelijke

Suykens Pascale
 • 20 jaar geleden nam ik de beslissing  om kinderen op te vangen en de ouders te begeleiden in de zorg voor hun kleine spruiten.

  Als moeder van 2 kinderen was mijn drijfveer om meer bij mijn eigen kinderen te zijn en te kunnen genieten van alle fasen van hun ontwikkeling.
  In de loop der jaren ben ik uitgebreid naar een zelfstandig kinderdagverblijf, omdat er een te grote vraag naar opvang was. Samenwerken met collega’s was een nieuwe uitdaging, vormde een bron van inspiratie en bracht nieuwe idee├źn mee.
  Het huiselijke als onthaalouder wou ik bewaren door alledaagse activiteiten aan te bieden in ons kinderdagverblijf.
 • ’s Morgens eten we bijvoorbeeld samen boterhammen, we gaan met de kinderen naar de slager, we doen samen kleine huishoudelijke taken en verzorgen de dieren & planten,… 
  Naast verantwoordelijke sta ik dagelijks in voor de begeleiding van onze kindjes wat mijn leven een grote meerwaarde geeft.
   

 •  
 • Het begeleidend team


Kyra van Helshoecht
 • Als dochter van Pascale ben ik opgegroeid tussen de kindjes. Naarmate ik ouder werd heb ik de kriebels voor het opvangen van deze kleine spruiten overgekregen. Na mijn studie was mijn keuze dus snel gemaakt, namelijk het team van Bibbelou vervolledigen! Ondertussen is mijn functie binnen bibbelou wel een beetje veranderd. Ik sta Pascale bij in de administratieve zaken en hou me bezig met de observatie van het welbevinden en de betrokkenheid van de kindjes. 
 •  


 Hafida



Eva
 • Ik ben Eva. Afgestudeerd al kinderverzorgster. Ik ben 7 jaar leidster geweest bij een jeugdbeweging. Ik werk als vrijwilliger bij de jeugddienst en geef zwemles aan een 10 tal kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ik ga regelmatig babysitten bij kinderen tot 12 jaar.
 •  
 • Wanneer ik aan het werken ben doe ik graag eens zot. Ik krijg voldoening door de vele knuffels, kusjes en lachjes. Ieder kind is uniek en ben blij dat ik kan bijdragen tot de opvoeding van ieder kind.


 Isabel




 Alexia

           Ik ben Alexia. Ik maak al sinds mijn 6 jaar deel uit van de scouts. Op mijn 17de ben ik in de leiding gegaan en hier is mijn passie voor kinderen enorm
           gegroeid. Na het middelbaar onderwijs koos ik voor de opleiding "leeraar lager onderwijs" maar al snel merkte ik dat mijn liefde voor de allerkleinsten
           veel groter was. Elke dag opnieuw de knuffels en liefde ontvangen van de kindjes geeft mij enorm veel voldoening. De lachende gezichtjes zorgen
           ervoor dat ook ik elke dag met een glimlach kom werken.