Ons team
 
 • Verantwoordelijke

Suykens Pascale
 • 15 jaar geleden nam ik de beslissing  om kinderen op te vangen en de ouders te begeleiden in de zorg voor hun kleine spruiten.

  Als moeder van 2 kinderen was mijn drijfveer om meer bij mijn eigen kinderen te zijn en te kunnen genieten van alle fasen van hun ontwikkeling.
  In de loop der jaren ben ik uitgebreid naar een zelfstandig kinderdagverblijf, omdat er een te grote vraag naar opvang was. Samenwerken met collega’s was een nieuwe uitdaging, vormde een bron van inspiratie en bracht nieuwe ideeën mee.
  Het huiselijke als onthaalouder wou ik bewaren door alledaagse activiteiten aan te bieden in ons kinderdagverblijf.
 • ’s Morgens eten we bijvoorbeeld samen boterhammen, we gaan met de kinderen naar de slager, we doen samen kleine huishoudelijke taken en verzorgen de dieren & planten,… 
  Naast verantwoordelijke sta ik dagelijks in voor de begeleiding van onze kindjes wat mijn leven een grote meerwaarde geeft.
   

 •  
 • Het begeleidend team


Kyra van Helshoecht
 • Als dochter van Pascale ben ik opgegroeid tussen de kindjes. Naarmate ik ouder werd heb ik de kriebels voor het opvangen van deze kleine spruiten overgekregen. Na mijn studie was mijn keuze dus snel gemaakt, namelijk het team van Bibbelou vervolledigen!
 •  


Anouck Walschap
 • Ik ben Anouck, 24 jaar oud. Ik heb Pedagogie van het Jonge Kind gestudeerd. Tijdens deze studies heb ik ervaring opgedaan over de ontwikkeling van jonge kinderen, inspelen op hun interesses en het welbevinden en de betrokkenheid stimuleren. Met veel zorg en liefde sta ik mee in voor de opvang van de kindjes. Samen met de ouders helpen we de kleintjes groot worden.


Irina BudaÏ
 • Ik ben Irina en ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster. Het is mijn passie om met kindjes te werken. Zowel het verzorgen als het entertainen van de kindjes vind ik geweldig! Dit doe ik met heel veel liefde voor onze kleine kapoentjes.


Janne De Visscher
 • Hallo, mijn naam is Janne! Door mijn studies 'gezondheid en welzijnswetenschappen' heb ik tijdens mijn stage in een kinderdagverblijf mijn ware roeping gevonden. Ik ben van nature een heel vrolijk en enthousiast persoon en zeker als ik met kindjes kan werken!


Ellen Helderweirt
 • Ik ben Ellen. Vanaf mijn 2jaar en een half ben ik het gewend om met jonge kinderen om te gaan. Mijn moeder is toen begonnen als onthaalmoeder tot ik 20jaar werd. Ik heb kinderzorg gedaan en wat mij vooral interesseerde was de ontwikkeling van het jonge kind. Hoe zij op een paar maanden tijd ontwikkelen van zich op te trekken tot het leren lopen. Na het afstuderen van kinderzorg heb ik nog enkele jaren kleuteronderwijs gedaan. Zo weet ik nu wat de kinderen allemaal leren in de kleuterschool en kan ik hen al spelenderwijs in heel wat zaken stimuleren en begeleiden. Op die manier maken ze al een kleine voorsprong nog voor ze aan de kleuterschool beginnen. In mijn vrije tijd ga ik zwemmen en lees ik vooral boeken rond de ontwikkeling van baby's en peuters.